کتاب عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس، شاه‌کلیدهای مسیر تکامل
قیمت‌های باورنکردنی قالب آماده‌ی پایان‌نامه
تخفیفات ویژه‌ی خدمات پژوهشی
0
0

مؤثرترین راه‌کارها برای درمان اعتیاد به تلفن همراه و فضای مجازی

بهترین راه‌کارها برای مدیریت زمان کارکردن با تلفن همراه و حضور در فضای مجازی

در دورانی به سر می‌بریم که اعتیاد به تلفن همراه و گشت‌وگذار در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، زمان بسیار زیادی از عمر ما را به خود اختصاص می‌دهد اما دستاوردهای ارزشمندی متناسب با زمانی که صرف می‌کنیم برای ما ایجاد نمی‌کند.
اعتیاد به گوشی به‌قدری جدی است که اگر مدیریت نشود می‌تواند حرکت ما را در مسیر ارزش‌آفرینی، رشد و پیشرفت کند یا حتی متوقف کند.
در این فرصت قصد داریم راهکارهایی برای مدیریت آن ارائه دهیم تا بتوانیم از این ابزار برای بهبود شرایط خود کمک بگیرید.

مؤثرترین راه‌کارها برای کسانی که واقعاً می‌خواهند از اعتیاد به تلفن همراه و فضای مجازی رها شوند:
– به‌مرورزمان، مدت اتصال گوشی به اینترنت را کم کنید تا بتوانید برای زندگی خود برنامه‌ریزی کنید و فارغ از اتفاقات موجود در فضای مجازی به کارهای مفیدتر بپردازید. زمانی که زندگی شما با برنامه شود، می‌توانید به‌صورت هدفمند از اینترنت و فضای مجازی استفاده کنید.
– در مقابل وسوسه‌ی چک کردن گوشی مقاومت کنید و اعلان‌های (Notifications) برنامه‌های غیرضروری را غیرفعال کنید تا بتوانید بدون شنیدن هشدارهای گاه و بی‌گاه، برنامه‌های خود را دنبال کنید.

– مدت‌زمان در دست داشتن گوشی را به‌مرور کم کنید و برای آن جایگزین تعیین کنید. مثلاً می‌توانید یک دفترچه لغات انگلیسی تهیه کنید و هر زمان که خواستید گوشی خود را چک کنید، به‌جای آن، دفترچه را بازکرده و لغت حفظ کنید. بعد از مدتی خواهید دید که محفوظات شما چقدر بهبود یافته است.
– اگر به گوشی اعتیاد دارید آن را جایی قرار دهید که جلوی چشم شما نباشد. مثلاً می‌توانید آن را در کیف، کشو یا در اتاق دیگری قرار دهید.
– هنگام خوابیدن، گوشی را دور از دسترس قرار دهید و پس از بیداری هم سریعاً به سراغ گوشی نروید تا بتوانید ضمن جلوگیری از هدر رفت وقت، به کارها و برنامه‌های خود بپردازید.


– فعالیت خود را در شبکه‌های اجتماعی محدود کنید و از دنبال کردن صفحات یا کانال‌های غیرمفید و غیرضروری دوری‌کنید. گشتن در شبکه‌های اجتماعی مثل حرکت در یک هزارتو است. زمانی به خود می‌آیید که ساعت‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی ازدست‌داده‌اید.
– هوشمندانه فعالیت کنید. دست از فعالیت برای دیده شدن، مورد تأیید قرار گرفتن و جلب نظر دیگران در فضای مجازی بردارید و بر روی خود و برنامه‌های خود سرمایه‌گذاری کنید.
– به اولویت‌های زندگی خود بپردازید و وب گردی بی‌هدف را فراموش کنید تا بتوانید به زندگی خود سروسامان دهید.
– لذت‌های غیرآنلاین برای خود ایجاد کنید و تفریحات حقیقی را جایگزین تفریحات مجازی کنید. ورزش کنید، کتاب بخوانید، جدول حل کنید، ویدیوهای آموزشی نگاه کنید، با فرزند خود بازی کنید، با شریک زندگی خود وقت بگذرانید و با این فعالیت‌ها، کیفیت زندگی و روابط خود را بهبود ببخشید.

4.7 ستاره از 13 رأی
آیا این مطلب را می پسندید؟
https://karoonmedia.ir/?p=15380
اشتراک گذاری:

نظرات

0 نظر در مورد مؤثرترین راه‌کارها برای درمان اعتیاد به تلفن همراه و فضای مجازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوال امنیتی را با صفحه کلید انگلیسی پاسخ دهید *محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

عبارت‌های کلیدی (Keywords)‌: اعتیاد به موبایل و فضای مجازی, اعتیاد به موبایل و اینترنت, اعتیاد به موبایل در کودکان, اعتیاد به گوشی, اعتیاد به اینترنت, اعتیاد به فضای مجازی, اعتیاد به گوشی و اینترنت, اعتیاد به گوشی همراه, اعتیاد به گوشی درمان, اعتیاد به گوشی هوشمند, اعتیاد به موبایل, اعتیاد مجازی, اعتیاد فضای مجازی, اعتیاد به مجازی, اعتیاد در فضای مجازی, تعریف اعتیاد به فضای مجازی